Land Rover Defender lease

Ben je klaar om de wereld te verkennen in een legendarische auto? Met Land Rover Defender lease beschik je over een unieke auto, perfect voor avontuur en zakelijke representatie. Bekijk ons aanbod Defenders online of vraag onze leaseadviseurs naar de mogelijkheden.

Indrukwekkende off-road prestaties

Deze auto staat al sinds 1983 bekend om zijn onverwoestbare karakter, maar pas in 1990 kreeg dit iconische model officieel de naam Land Rover Defender. Deze SUV is een robuuste terreinwagen die leverbaar is in verschillende uitvoeringen. Alle varianten van de Land Rover Defender beschikken over permanente vierwielaandrijving en worden aangedreven door een krachtige 2,5 liter turbodieselmotor. Deze motor levert een vermogen variërend van 75 tot 163 pk, wat zorgt voor indrukwekkende prestaties, zowel op de weg als off-road. Kortom, een indrukkwekkende SUV van het automerk Land Rover.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Land Rover Defender?

Wil je meer weten over de Land Rover Defender? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de Defender van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de SUV zelf ervaren.

Avontuurlijke en zakelijke representatie

De Land Rover Defender is de perfecte auto voor avontuurlijke leaserijders. Het is niet alleen een off-road krachtpatser, maar ook een auto die indruk maakt in zakelijke omgevingen. Met zijn karakteristieke design en typische Land Rover betrouwbaarheid, staat de Land Rover Defender zowel voor avontuur als voor zakelijke representatie. Een gezinsauto nodig, een zakelijke auto of beide? De Land Rover Defender biedt de perfecte balans tussen robuustheid en comfort. Bij Autolease Twente begrijpen we de aantrekkingskracht van de Land Rover Defender. Daarom bieden we je de kans om deze legendarische terreinwagen te leasen. Ervaar de vrijheid, het avontuur en de opvallende uitstraling van de Land Rover Defender in jouw eigen rit. Vraag vandaag nog een offerte aan voor de Land Rover Defender Lease en laat het avontuur beginnen.

Ronald van der Spek
Hoofd Lease
Geïnteresseerd in Land Rover Defender?

Past Lease bij jou? Is Land Rover Defender de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …