Hyundai i20 leasen

Met Hyundai i20 lease heb je de perfecte auto voor veel mensen. De auto is compact genoeg om met gemak door krappe straten in steden te kunnen rijden, maar biedt ook ruimte voor passagiers en bagage. Zo kun je perfect een Hyundai i20 leasen voor lange ritten. Bijvoorbeeld voor je verre vakantiebestemming of lange zakelijke ritten. Met een zuinig verbruik en een uitgebreide reeks aan veiligheidsfuncties is de i20 ook nog eens een goedkope oplossing voor comfortabele autoritten.

Hyundai i20 leaseauto’s van Autolease Twente

We hebben bij Autolease Twente veel Hyundai i20 leaseauto’s direct uit voorraad leverbaar. Zo kun je snel wegrijden in de i20 leaseauto. Met de i20 kun je genieten van vele veiligheidsfuncties zoals automatische noodremmen, rijstrookassistentie en dode hoek detectie. Hierdoor kun jij als bestuurder en de passagiers comfortabel en veilig reizen. Wacht niet langer, lease de Hyundai i20 en geniet met een voordelig laag maandbedrag van deze veelzijdige auto. Liever een ander model van Hyundai leasen of op zoek naar een leaseauto van een ander automerk? Bij Autolease Twente zijn we merkonafhankelijk, dit betekent dat we auto’s van andere merken aanbieden. Zo heb je altijd de beste leaseauto van betrouwbare merken.

Robin Slaghuis
Lease Adviseur
Meer weten over de Hyundai i20?

Welke leasevorm voor jou het beste is, hangt af van jouw specifieke wensen en situatie. Bij Autolease Twente denken we daarom graag met je mee. In een oriënterend gesprek geven we graag advies voor de beste leaseoptie. Kan ik jou hierbij helpen?

Contact opnemen

Ervaar de Hyundai i20 met een proefrit

Ben je geïnteresseerd in het leasen van de Hyundai i20? Je kunt de i20 van Hyundai bekijken in onze showroom of zelf ervaren met een proefrit. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo kunnen we samen met jou een afspraak maken om de i20 in Hengelo te bekijken. Naast onze openingstijden op werkdagen van 8:30 tot 17:30 zijn we op zaterdag en ‘s avonds op afspraak ook voor jou geopend. Wacht dus niet langer en neem contact met ons op via de contactpagina. Je kunt ons ook bereiken door te bellen naar 074 20 20 111 of te mailen naar info@autoleasetwente.nl.

Private leasen?

Met Private Lease zitten de meeste autokosten al bij het vaste maandbedrag inbegrepen. Denk hierbij aan wegenbelasting, verzekering en de onderhoudskosten. Zo krijg je geen extra kosten en kun je zorgeloos rijden met een vast maandbedrag. Bij Autolease Twente kun je ook nog eens gebruik maken van 24/7 pechhulp in heel Nederland en een gratis haal- en brengservice.

Zakelijk leasen?

Wil je de Hyundai i20 zakelijk leasen? Je kunt bij ons kiezen tussen diverse leasevormen voor zakelijk gebruik. We helpen je graag met het kiezen van de meest gunstige leasevorm. Zo rij je altijd in een geschikte auto voor een aantrekkelijk leasetarief. Van compacte bedrijfswagen tot grote bussen, we helpen jouw als ZZP’er, MKB’er of DGA’er bij Autolease Twente graag op weg.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over het leasen van een Hyundai i20? Hieronder zijn de antwoorden op veelgestelde vragen weergegeven:

Wat is de leaseprijs van de Hyundai i20?

Bij Autolease Twente hebben we er bewust voor gekozen om de leaseprijs niet op onze website te tonen. We vinden het aanbieden van een geschikte leasevorm voor jou namelijk belangrijker dan de prijs. Op basis van je gewenste leasevorm, looptijd en leaseauto kunnen we een goede leaseprijs aanbieden. Zo zorgen we ervoor dat wij in al je wensen kunnen voldoen. Niets voor niks hebben we daarom een 4,7 van de 5 beoordeling in Google.

Wat is de levertijd van de Hyundai i20?

Je kunt bij Autolease Twente snel rijden in een Hyundai i20. De meeste leaseauto’s hebben we op voorraad. Voor dat je de weg op gaat zorgen we ervoor dat de i20 extra wordt gecontroleerd en goed schoon wordt gemaakt. Zo kun je vertrouwd met een schone leaseauto wegrijden. Een exacte levertijd op de Hyundai leaseauto kunnen we niet geven, wel proberen we zo snel mogelijk je leaseauto rijklaar te maken. Benieuwd wat de levertijd op jouw gewenste auto is? Neem contact met ons op via de contactpagina.

Wat is de bijtelling van de Hyundai i20?

De bijtelling van de Hyundai i20 bedraagt 22%.

Bekijk alle veelgestelde vragen (FAQ) »

Hulp bij jouw zoektocht?

We denken graag met je mee. Samen met jou kijken we naar de beste Lease optie voor jou specifieke situatie.

Naam(Vereist)

Onze andere Hyundai modellen:

Loading …

Bekijk ook eens deze leasemerken:

Loading …