Ford Mustang Mach-E lease

De Ford Mustang Mach-E is niet zomaar een elektrische auto, maar een krachtige en stijlvolle evolutie van de iconische Ford Mustang. Met Mustang Mach-E lease kies je voor een auto van het nieuwe tijdperk, elektrische mobiliteit zonder in te leveren op prestaties of uitstraling.

Indrukwekkend sportief

De Ford Mustang Mach-E is verkrijgbaar in twee varianten: de achterwielaangedreven Standard Range met een 75 kWh accu en de Extended Range met een krachtig 98 kWh accupakket en optionele vierwielaandrijving. Wat betreft rijbereik stelt de Mustang Mach-E niet teleur. De standaardversie biedt volgens de WLTP-meting al een indrukwekkend rijbereik van 450 km, terwijl de versies met het grotere accupakket zelfs tot wel 600 km kunnen halen. Ford heeft ook de GT-uitvoering geïntroduceerd in Nederland, voor degenen die een extra sportieve rijervaring zoeken. Met een verbeterd koppel van 830 Nm en een acceleratietijd van minder dan 5 seconden van 0 naar 100 km/u, biedt de Mustang Mach-E GT puur rijplezier.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over Ford Mustang Mach-E?

Wil je meer weten over de Ford Mustang Mach-E? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de Mustang Mach-E van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de Ford Mustang Mach-E zelf ervaren.

Efficiënte elektrische auto

Met de Mustang Mach-E kun je niet alleen lange afstanden afleggen zonder vaak te hoeven opladen, maar je kunt ook snel weer op weg zijn na het opladen. De auto is geschikt voor DC-laden tot wel 150 kW, wat betekent dat je bij een snellaadstation bijna 95 km aan rijbereik kunt toevoegen in slechts 10 minuten. Als je liever thuis oplaadt, wordt een thuislaadkabel meegeleverd, waarmee je tot 20 km rijbereik per uur kunt toevoegen. Bij Autolease Twente bieden we een scala aan Ford Mustang Mach-E lease-opties in Hengelo en omgeving. Of je nu op zoek bent naar een efficiënte elektrische auto voor zakelijk gebruik of privé, de Mustang Mach-E heeft het allemaal. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe gemakkelijk het is om achter het stuur van deze opvallende elektrische SUV te stappen. Met Ford geniet je van elektrisch rijden in stijl en comfort.

Luc Kevelham
Accountmanager Lease
Geïnteresseerd in Ford Mustang Mach-E?

Past Lease bij jou? Is Ford Mustang Mach-E de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk onze andere Ford modellen:

Loading …

Bekijk onze andere automerken voor lease:

Loading …