BMW iX3 lease

ls toonaangevende leaseaanbieder in Hengelo (Overijssel) zijn we verheugd om je kennis te laten maken met de BMW iX3 lease. Lees verder om te ontdekken waarom de BMW iX3 niet alleen elektrisch is, maar ook synoniem staat voor BMW-prestaties en innovatie.

Volledig elektrische SUV

De BMW iX3 is BMW’s eerste volledig elektrische SUV en belichaamt de volgende generatie elektrische aandrijving. Dit brengt tal van voordelen met zich mee, zoals een krachtige batterij, een indrukwekkend bereik en snelle laadtijden. Het zijn deze kenmerken die de BMW iX3 tot een veelbelovende keuze maken voor zakelijke rijders die willen profiteren van de voordelen van elektrisch rijden. De BMW iX3 is gebaseerd op de beproefde BMW X3, wat betekent dat hij alle eigenschappen heeft die je van een echte BMW mag verwachten, maar dan volledig elektrisch. Met een royale actieradius van meer dan 450 kilometer is de BMW iX3 geschikt voor zowel korte ritten als lange afstanden.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over BMW iX3?

Wil je meer weten over de BMW iX3? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de iX3 van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de BMW iX3 zelf ervaren.

Zorgeloos rijden met BMW iX3

Geniet van zorgeloos rijden met BMW iX3. Bijna alle kosten, behalve de laadkosten, zijn inbegrepen in het maandbedrag. Kies je gewenste uitvoering, looptijd en kilometrage en ontdek direct wat jouw elektrische BMW iX3 per maand zal kosten. De BMW iX3 is ontworpen om een soepele overgang te bieden van een SUV met verbrandingsmotor naar een elektrische SUV. Met ruimte, stilte en efficiëntie als kernpunten, biedt de BMW iX3 het gemak van elektrisch rijden zonder compromissen. In de praktijk kun je rekenen op ongeveer 380 kilometer op een volle batterij, volgens de WLTP-standaard zelfs tot 460 kilometer.

Ronald van der Spek
Hoofd Lease
Geïnteresseerd in BMW iX3?

Past Lease bij jou? Is BMW iX3 de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk onze andere BMW modellen:

Loading …

Bekijk onze andere automerken voor lease:

Loading …