BMW i4 lease

De allereerste 100% elektrische sedan van het Duitse automerk BMW: de i4. Deze vijfdeurs auto heeft dezelfde sportieve styling, hoge luxe en dynamische rijplezier als de 4-serie, maar nu volledig elektrisch met een volledig elektrisch rijbereik tot 590 kilometer. Wacht niet langer en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor BMW i4 lease.

Staat jouw auto hier niet tussen? Dan gaan we voor jou op zoek! Vind mijn droomauto

Reusachtig bereik tot wel 590 kilometer

De BMW i4 is niet zomaar een elektrische auto; het is een meesterwerk van intelligente technologie en verfijnde prestaties. Met een reusachtig bereik tot wel 590 kilometer* (BMW i4 eDrive40), dankzij een efficiënt aandrijfsysteem en een krachtige hoogvoltage-accu, stelt de BMW i4 een nieuwe norm voor elektrische mobiliteit. Het innovatieve energieterugwinsysteem zorgt ervoor dat je nog verder kunt rijden met een gemiddeld energieverbruik van minder dan 16,1 tot 18,5 kW/u. Met de BMW i4 wordt opladen moeiteloos. Dankzij Connected Charging vind je gemakkelijk het dichtstbijzijnde laadstation langs je route. Hier laad je je BMW i4 onderweg op met een indrukwekkend laadvermogen van maximaal 200 kW in slechts 31 minuten, van 10 naar 80% batterijcapaciteit. In slechts 10 minuten kun je tot wel 164 kilometer rijbereik toevoegen (tot 140 kilometer in 10 minuten voor de BMW i4 M50).

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over BMW i4?

Wil je meer weten over de BMW i4? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de i4 van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de BMW i4 zelf ervaren.

Contact opnemen

Gemaakt voor liefhebbers

Het design van de BMW i4 is niet alleen oogverblindend, maar ook functioneel. De opvallende verticale BMW nierengrille speelt een cruciale rol in de esthetiek en technologie van de auto. Achter het unieke patroon van de BMW nierengrille schuilt moderne sensortechnologie die realtime informatie levert. Dit gaat verder dan louter koeling; het biedt de BMW i4 intelligente inzichten. Bij Autolease Twente geloven we in de kracht van innovatie, en de BMW i4 belichaamt deze visie perfect. Ontdek vandaag nog onze BMW i4 leaseopties en maak deel uit van de toekomst van elektrische mobiliteit. Neem contact op met een van onze Lease Adviseurs voor persoonlijk advies en de beste BMW i4 leaseaanbiedingen. Wij zijn er om jouw elektrische dromen (van BMW) waar te maken, en Autolease Twente is jouw partner op weg naar een duurzame toekomst.

Luc Kevelham
Accountmanager Lease
Geïnteresseerd in BMW i4?

Past Lease bij jou? Is BMW i4 de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Over Autolease Twente

Autolease Twente is een merkonafhankelijke leasemaatschappij. Zo heb je de keuze uit veel betrouwbare automerken en kunnen we flexibel een passende leaseoptie op maat aanbieden. Je bent als klant van Autolease Twente dus niet gebonden aan een specifiek automerk of leasevorm, hierdoor kunnen we altijd eerlijk advies geven. In een persoonlijk gesprek brengen we graag je wensen en behoeften in kaart om zo tot de beste leaseoptie te komen. Met vestigingen in Almelo, Hengelo en Enschede zijn we altijd in de buurt. Zo kun je tijdens de leaseperiode ook gebruik maken van onze service dichtbij huis. Wist je bijvoorbeeld dat we een haal- en brengservice hebben? Perfect bij reparatie of onderhoud. Meer weten waarom je voor Autolease Twente moet kiezen? Of in dit geval voor BMW i4 lease bij Autolease Twente? Onze leaseadviseurs vertellen je graag meer, of lees wat onze klanten zeggen en bekijk de Google recensies.

Contact opnemen

Een vrijblijvende offerte op maat voor BMW i4 lease of een gratis adviesgesprek inplannen over de mogelijkheden van BMW i4 lease? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Direct bellen naar 074 20 20 111 of mailen naar info@autoleasetwente.nl is natuurlijk ook mogelijk. Onze leaseadviseurs staan voor je klaar.

Naam(Vereist)

Bekijk onze andere BMW modellen:

Loading …

Bekijk onze andere automerken voor lease:

Loading …