BMW i4 lease

De allereerste 100% elektrische sedan van het Duitse automerk BMW: de i4. Deze vijfdeurs auto heeft dezelfde sportieve styling, hoge luxe en dynamische rijplezier als de 4-serie, maar nu volledig elektrisch met een volledig elektrisch rijbereik tot 590 kilometer. Wacht niet langer en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor BMW i4 lease.

Reusachtig bereik tot wel 590 kilometer

De BMW i4 is niet zomaar een elektrische auto; het is een meesterwerk van intelligente technologie en verfijnde prestaties. Met een reusachtig bereik tot wel 590 kilometer* (BMW i4 eDrive40), dankzij een efficiënt aandrijfsysteem en een krachtige hoogvoltage-accu, stelt de BMW i4 een nieuwe norm voor elektrische mobiliteit. Het innovatieve energieterugwinsysteem zorgt ervoor dat je nog verder kunt rijden met een gemiddeld energieverbruik van minder dan 16,1 tot 18,5 kW/u. Met de BMW i4 wordt opladen moeiteloos. Dankzij Connected Charging vind je gemakkelijk het dichtstbijzijnde laadstation langs je route. Hier laad je je BMW i4 onderweg op met een indrukwekkend laadvermogen van maximaal 200 kW in slechts 31 minuten, van 10 naar 80% batterijcapaciteit. In slechts 10 minuten kun je tot wel 164 kilometer rijbereik toevoegen (tot 140 kilometer in 10 minuten voor de BMW i4 M50).

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over BMW i4?

Wil je meer weten over de BMW i4? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de i4 van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de BMW i4 zelf ervaren.

Gemaakt voor liefhebbers

Het design van de BMW i4 is niet alleen oogverblindend, maar ook functioneel. De opvallende verticale BMW nierengrille speelt een cruciale rol in de esthetiek en technologie van de auto. Achter het unieke patroon van de BMW nierengrille schuilt moderne sensortechnologie die realtime informatie levert. Dit gaat verder dan louter koeling; het biedt de BMW i4 intelligente inzichten. Bij Autolease Twente geloven we in de kracht van innovatie, en de BMW i4 belichaamt deze visie perfect. Ontdek vandaag nog onze BMW i4 leaseopties en maak deel uit van de toekomst van elektrische mobiliteit. Neem contact op met een van onze Lease Adviseurs voor persoonlijk advies en de beste BMW i4 leaseaanbiedingen. Wij zijn er om jouw elektrische dromen (van BMW) waar te maken, en Autolease Twente is jouw partner op weg naar een duurzame toekomst.

Luc Kevelham
Accountmanager Lease
Geïnteresseerd in BMW i4?

Past Lease bij jou? Is BMW i4 de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk onze andere BMW modellen:

Loading …

Bekijk onze andere automerken voor lease:

Loading …