BMW 1-serie lease

Ben je op zoek naar een compacte leaseauto met een stijlvol sportief design? De BMW 1-serie voldoet aan je wensen. Wil je kennismaken met een compacte auto die groots is in stijl, prestaties en innovatie? Bij Autolease Twente laten we je graag de BMW 1-Serie lease mogelijkheden ontdekken.

Al sinds 2004 zeer populair

De 1-serie omvat de compacte middenklasse van het automerk BMW. Deze type auto combineert het kenmerkende BMW-design met sportiviteit en geavanceerde technologieën, wat resulteert in een rijervaring die je niet snel zult vergeten. De BMW 1 Serie bewijst dat grootsheid in elke maat te vinden is. Als je plaatsneemt achter het stuur, voel je meteen de dynamiek en wendbaarheid waar BMW om bekend staat. Of je nu door stadsstraten manoeuvreert of op de snelweg accelereert, de BMW 1 Serie biedt een opwindende rit bij elke bocht. De kenmerken van de 1-serie zijn dan ook de sportiviteit en de solide bouw. Sinds 2004 op de automarkt en tegenwoordig al de 3e generatie.

Robin Slaghuis
Accountmanager
Meer weten over BMW 1-serie?

Wil je meer weten over de BMW 1-serie? We helpen je graag met deskundig en persoonlijk advies. Kom langs in onze showroom te Hengelo en bekijk de 1-Serie van dichtbij. Wil je de leaseauto proberen? Met een proefrit kun je de BMW 1-serie zelf ervaren.

Wat maakt de BMW 1-serie zo bijzonder?

De BMW 1 Serie is gebouwd om te presteren. Het levert indrukwekkende rijdynamiek en wendbaarheid, wat zorgt voor een opwindende en responsieve rijervaring. Het design van de BMW 1 Serie straalt sportiviteit en stijl uit, met een herkenbaar BMW uiterlijk dat je trots laat voelen achter het stuur. Ondanks zijn compacte formaat biedt de BMW 1 Serie een keuze aan efficiënte, maar krachtige motoren die zowel plezierig rijden als brandstofefficiëntie garanderen. Personaliseer je BMW 1 Serie naar jouw smaak met een scala aan opties en accessoires, zodat je de perfecte auto kunt creëren die bij jou past. Blijf altijd verbonden en profiteer van geavanceerde infotainment- en connectiviteitsfuncties met BMW ConnectedDrive, waarmee je jouw digitale leven naadloos kunt integreren met je auto.

Ronald van der Spek
Hoofd Lease
Geïnteresseerd in BMW 1-serie ?

Past Lease bij jou? Is BMW 1-serie de beste optie? In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag alle mogelijke leaseopties met jou. Op basis van je wensen en behoefte kunnen we de beste leasevorm én leaseauto kiezen. Zo heb je bij Autolease Twente altijd de beste leaseoptie!

Contact opnemen

Bekijk onze andere BMW modellen:

Loading …

Bekijk onze andere automerken voor lease:

Loading …