Kom naar de Autolease Twente Familiedag

Autolease Twente familiedag

Na het succes van vorig jaar kunnen we er niet omheen. Ook dit jaar organiseren we daarom een familiedag voor alle klanten van Autolease Twente en Autogroep Twente. We nodigen jou en je familie van harte uit voor de familiedag op zondag 26 mei 2019.

Terug in de tijd van mobiliteit

Waan je even eind 19e eeuw, begin vorige eeuw in Twente. Autogroep Twente bestond nog lang niet en de fiets en paard en wagen waren de belangrijkste vormen van transport. Met de opkomst van de industrie groeit Twente snel. Er is dringend behoefte aan snel en betrouwbaar transport van mens en waren.

Bijna ieder dorp wordt in sneltreinvaart op het sporennet van Nederland aangesloten. Zo ook in Twente, de GOLS (Geldersch Overijsselsche Lokaal Spoorwegmaatschappij) legt al in 1884 de spoorlijn Winterswijk-Enschede aan. Autogroep Twente en het museum Buurtspoorweg nemen je mee terug in die tijd .

Stap aan boord van de ‘Autolease Express’

Speciaal voor klanten van Autolease Twente rijdt er zondag 26 mei de gehele dag een extra trein op het laatste stukje van de bovengenoemde spoorlijn. Een ritje in een echte stoomlocomotief tussen Haaksbergen en Boekelo. Behalve een rit met de trein zijn er zowel op het terrein in Haaksbergen als Boekelo tal van nostalgische treinstellen te zien en zijn er diverse randactiviteiten.

5 vrijkaarten voor elke klant

Voor elke klant stellen we maximaal 5 vrijkaarten ter beschikking. Registreren kan eenvoudig via onze website. Je hebt daarbij de keuze uit meerdere vertrektijden van de trein. Wil je van deze nostalgische rit een echte beleving maken? Bestel dan online gelijk een kop koffie met gebak mee en neem plaats in een van de zeer luxe restauratievoertuigen. Deze plekken zijn beperkt, wacht dus niet te lang met bestellen.

Autolease Twente nodigt jou van harte uit voor de familiedag op zondag 26 mei 2019. We maken er samen weer een gezellige dag van.

Op de hoogte blijven

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.


Terug naar het overzicht

Autolease inclusief: