Kom darten met Jelle Klaasen

dartclinic Jelle Klaassen

Op dinsdag 19 november organiseert Autolease Twente voor haar klanten een dartclinic. Onder begeleiding van professioneel darter Jelle Klaasen leer je jouw skills verbeteren. Je krijgt de kans om onderling wedstrijden te spelen. De beste speler speelt aan het eind van de avond de finale tegen Jelle. Behalve eeuwige roem ligt er voor de winnaar een set pijlen en wedstrijdshirt van Jelle klaar.

Dartclinic: leer van een pro

Drie pijltjes en een dartbord, meer heb je niet nodig. Maar hoe leer je echt goed gooien? Is het slechts een kwestie van mindset of komt er techniek bij kijken? Hoe weten die gasten op tv zo razendsnel wat ze nog moeten gooien? Tijdens de dartclinic op 19 november geeft Jelle Klaasen antwoord al jouw vragen. Daarnaast krijg je praktische tips om jouw skills te verbeteren.


Special Guest: Yvo Staudt

van accordeonist tot horloge ontwikkelaar

Het succesverhaal van Yvo Staudt is even opvallend als bijzonder. Hij wilde professioneel accordeonist worden en is inmiddels wereldwijd bekend. Maar niet vanwege z’n muziek. Yvo Staudt werd bij toeval horlogemaker en wordt nu internationaal geroemd vanwege zijn tijdloze design en perfecte uurwerken.

Hoe komt een nuchtere Tukker in Italië op het idee voor zijn eerste horloge? En wat is het geheim achter zijn internationale succes? Voorafgaand aan de dartclinic op 19 november neemt Yvo ons mee in zijn succesverhaal.


Over Jelle Klaasen

Jelle Klaasen won in 2006 op 21-jarige leeftijd Lakeside. Hij kroonde zich daarmee tot de jongste wereldkampioen darts ooit. Sindsdien is hij professioneel darter en heeft hij de grote wens om nog een wereldtitel aan zijn erelijst toe te voegen. Autolease Twente steunt hem als trotse sponsor.

Geef je nu op voor de dartclinic

Laat jij een onvervalste “Oooone-hundred-and-eighty!” door de speakers schallen? Of heb je gewoon zin in een gezellige avond met een potje darts? Geef je dan nu op voor de Autolease dartclinic op 19 november. Let op: er zijn slechts een paar plekken beschikbaar.

Liever alleen toeschouwer?

Uiteraard ben je ook dan van harte welkom. Graag zelfs! Darts is namelijk pas echt gezellig met publiek. Onder het genot van een hapje en een drankje maken we er een gezellige avond van.

Datum:             19 november 2019
Tijd:                  19.45 – 22.00 uur (inloop v.a. 19.15 uur)
Locatie:            Autolease Twente, vosboerweg 5 Hengelo

**Let op** In verband met de planning en catering is aanmelden voor deze avond verplicht. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Op de hoogte blijven

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.


Terug naar het overzicht

Autolease inclusief: