Kies je voor een autovakantie deze zomer?

Profiteer dan van de scherpe vakantieauto actie van Autohuur Twente.

De coronamaatregelen worden stukje bij beetje losgelaten. We mogen zelfs weer Europa in deze zomer. We snakken naar vakantie. Al zal met z’n allen dicht op elkaar in een vliegtuig voor velen nog niet heel aantrekkelijk klinken. Een autovakantie is daarom een prima alternatief. Maar wat nou als je een elektrische auto rijdt? Dan is een caravan of vouwwagen geen optie? En hoe zit het met opladen onderweg? Geen nood, daarvoor hebben we bij Autohuur Twente de ideale oplossing.

Vakantieauto van Autohuur Twente

Hou je van op vakantie gaan met de caravan maar is jouw (elektrische) leaseauto niet geschikt voor het trekken van een caravan? Of is jouw leaseauto niet groot genoeg om voor drie weken drop, pindakaas en hagelslag mee te nemen naar Zuid-Frankrijk? Wij snappen dat dit heel vervelend is. Op vakantie gaan vraagt nu eenmaal meer van je auto dan het gewone woon-werkverkeer. Speciaal voor iedereen die in de vakantie behoefte heeft aan meer bagageruimte of trekkracht hebben wij een speciale vakantieauto actie.

Vakantieauto huren?

Ontdek ons uitgebreide huuraanbod,
speciaal voor jouw vakantie!

Twijfel je over de aanschaf van een elektrische auto, juist vanwege eventuele beperkingen voor de vakantie? Laat je daardoor niet weerhouden. Speciaal voor de leaserijders van een elektrische auto kennen we bij Autolease Twente namelijk al jaren de vakantieauto-regeling.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het huren van een vakantieauto of heb je een specifieke vraag? Onze medewerkers staan je graag te woord. Stel je vraag via 074-2020110 of gebruik het contactformulier op deze website.