Het circuit op met de Hyundai Kona Electric

Hyundai EV experience

Dat elektrisch rijden duurzaam en fiscaal aantrekkelijk is, dat weten we. Maar heb je al ervaren hoe leuk elektrisch rijden is? Wij bieden je nu de kans om dat te ervaren.

Hyundai Circuit Experience

We hebben het al vaker gezegd: wij kunnen wel vertellen hoe leuk elektrisch rijden is, maar het beste kun je dat zelf ervaren. Daarom bieden we jou nu een unieke mogelijkheid om de Hyundai Kona Electric een dag echt te testen. Ga 23 of 25 september met ons mee naar Bilster Berg voor een unieke circuit dag met de Kona.

circuit bilsterberg

Kruip achter het stuur van de Kona en ervaar het zelf

Je kruipt zelf achter het stuur en volgt de verschillende rijoefeningen. Instructeurs van Hyundai motorsport laten je deze dag alle mogelijkheden van het elektrisch rijden ervaren. Zo krijg jij de kans om het plezier elektrisch rijden zelf te ervaren. Adrenaline vereist niet altijd benzine. De Circuit Expirence is gratis voor iedereen die bij ons tussen 1 en 20 september een elektrische auto koopt of least.

Circuit Bilster Berg

circuit bilsterberg lengte
circuit bilsterberg curven
circuit bilsterberg helling

De circuitdagen vinden plaats op 23 en 25 september op het circuit Bilster Berg in Bad Driburg. We starten de dag om 10:00 uur en zal ongeveer duren tot 16:00 uur. Uiteraard is een uitgebreide lunch inbegrepen en zullen we gezamenlijk vanaf Hengelo vertrekken.

Interesse in de EV Experience?

Meer informatie over elektrisch rijden of wil je graag deelnemen aan de EV experience op 23 of 25 september? Vul dan hieronder jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hyundai Kona Electric met nog slechts 4% bijtelling

Hyundai Kona Electric

Al overtuigd van elektrisch rijden en vooral op zoek naar een auto met een zo laag mogelijke bijtelling? Bekijk dan eens onze voorraad jong gebruikte Hyundai Kona Electric. Allen van eind 2019 en daardoor nog leverbaar met slechts 4% bijtelling. Stuk voor stuk nagenoeg nieuwe auto’s die vanwege hun kentekenregistratie in 2019 nog altijd geleverd kunnen worden met de laagste bijtelling.

Op de hoogte blijven

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.


Terug naar het overzicht

Autolease inclusief: