Even voorstellen!

Sinds 1 januari zijn er 2 nieuwe collega’s bij ons aan het werk! En ze willen zich graag even aan u voorstellen:

Eric Ezendam:

Ik ben Eric Ezendam, geboren en getogen Hengeloër, getrouwd met Femke en vader van drie dochters. In mijn spaarzame vrije tijd zwem ik graag een paar kilometer weg of kun je me achter de potten en pannen vinden, als hobbykok. In automotiveland ben ik voor velen geen onbekende. Vanaf mijn zestiende ben ik reeds met het ”autovirusvirus” besmet.

Via een bekende kwam ik met Autogroep Twente in contact en zijn we tot de conclusie gekomen dat de zakelijke  markt, de naamsbekendheid van Autogroep Twente en alle activiteiten, nog een extra impuls kunnen gebruiken en  hier nog groeimogelijkheden liggen. Door gebruik te maken van mijn netwerk meen ik te kunnen zeggen, hierin nogal wat voor  de totale groep te kunnen betekenen. Hiervoor werk ik voornamelijk als  buitendienst-medewerker in de meest brede zin van het woord.

Ik houd me vooral bezig met: lease, verkoop,  schades, aftersales en netwerken.

Mijn standplaats is Hengelo, maar ik zal ook met enige regelmaat mijn gezicht binnen de overige vestigingen laten zien, om zo ook van daaruit bedrijven of relaties te kunnen bezoeken.

Officieel ben ik per 1 januari jl. begonnen, maar in december heb ik al met veel collega’s kennis gemaakt. Mijn eerste ervaringen met collega’s voelen aan als een warm bad.

Lekker nuchter, recht door zee en iedereen is behulpzaam.

Kortom, het is een  mooie uitdaging binnen een prachtige  organisatie,  waar ik al met veel plezier en enthousiasme aan ben begonnen en ik wil er graag aan meewerken om er  uiteindelijk een groot succes van te maken.

Graag tot ziens,

Eric Ezendam

Sander te Wierik:

Ik ben de spin in het web voor het proces van aanvragen met betrekking tot onderhoud, reparatie, banden en schade gerelateerde zaken. In overleg met u zorg ik ervoor dat u mobiel blijft en dat er voor uw auto het juiste onderhoud op het juiste moment beoordeeld en uitgevoerd wordt. Ik denk niet alleen met u mee, ik zorg er ook voor dat het voor elkaar komt.

Ik ga altijd verder

Vertrouwen en het nakomen van afspraken staan bij Autolease Twente centraal. Ik zorg voor een snelle en professionele afhandeling van al uw vragen en aanvragen met betrekking tot onderhoud, reparatie en schade werkzaamheden.

Totale mobiliteit is mijn bestemming.

Ik werk nauw samen met al mijn collega’s, en accountmanagers en ik ben volledig op de hoogte wat nodig is om uw medewerkers op de weg te houden.

‘Mobiliteit ten top’ is waar wij voor staan.

Graag tot ziens,

Sander te Wierik

Op de hoogte blijven

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.


Terug naar het overzicht

Autolease inclusief: