Even voorstellen: Rita, Laura, Maarten en Bart

nieuwe collega's Autolease Twente

Opnieuw is ons team uitgebreid met een aantal nieuwe collega’s. Maar liefst vier nieuwe collega’s stellen zich dit keer graag aan je voor.

Rita Ligtenbarg

Rita Ligtenbarg

Mijn naam is Rita Ligtenbarg, 44 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Noordijk in de Achterhoek. Sinds 2002 woon ik hier samen. Al van jongs af heb ik paardrijden als hobby en spendeer daar dan ook veel vrije tijd aan. Tevens speel ik ook nog 1x per week recreatief volleybal.

Na 2,5 jaar werkzaam te zijn geweest bij Munsterhuis Autobedrijven als commercieel medewerker binnendienst op de afdeling Fleetsales, heb ik op 25 november de overstap gemaakt naar Autolease Twente.

Samen met Ernst Jan en Gijs vorm ik nu de afdeling contractbeheer.

Bart Beld

Bart Beld

Mijn naam is Bart Beld, ik ben 26 jaar en woonachtig in Zenderen. Vanaf december ben ik in dienst bij Autolease Twente. Hiervoor ben ik enkele jaren werkzaam geweest in de financiële dienstverlening. Bij Autolease Twente zal ik, als financial controller, mij richten op de financiën.

Als voetbalfanaat ben ik in mijn vrije tijd actief met de voetbal. Tevens ben ik regelmatig te vinden met een squashracket in mijn handen of met de hardloopschoenen aan.

Laura Ezendam

Laura Ezendam

Mijn naam is Laura Ezendam. Ik ben 21 jaar oud en woon in Rijssen. Dit jaar heb ik de opleiding tot mediavormgever afgerond. Sinds 1 november 2019 ben ik in dienst als marketeer bij Autolease Twente. Ik ga Jorieke en Judith ondersteunen in de marketing.

Mijn taken zijn onder andere het aanleveren van content voor de website en het onderhouden van de Social Media kanalen. Ik ben er trots op dat ik dit team mag komen versterken, en ben benieuwd wat de toekomst mij brengen zal.

Maarten Bouwmeester

Maarten Bouwmeester

Mijn naam is Maarten en ik werk sinds kort bij Auto Lease Twente. Ik ben binnen gekomen om als all-round medewerker aan de slag te gaan. Dit houd in het verzorgen van transport, auto’s gereed maken voor de klant, schoonmaken, oliepeil meten, vloeistoffen bijvullen, aftanken en kijken of er geen verdere mankementen zijn. Zodat de klant veilig de weg op kan. Daarnaast zorg ik er ook voor dat alle nieuwe auto’s met de juiste omschrijving en foto online komen geplaatst worden. 

Op de hoogte blijven

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.


Terug naar het overzicht

Autolease inclusief: