Autolease actief op circuitdag Against Cancer

circuitdag Against Cancer

Gezinnen waarvan een kind getroffen is door kanker onbezorgd een dag laten genieten. Dat is waar de circuitdag op 18 juli van Against Cancer om draait. Autolease Twente ondersteunt dit initiatief en zal samen met enkele van haar klanten deelnemen aan deze bijzondere dag.

Meerijden op het circuit

Zieke kinderen en hun familie kunnen tijdens deze dag in raceauto’s, supercars of achterop een motor het bochtige circuit van Assen ervaren. Zelfs vliegen in een helikopter behoort tot de mogelijkheden. Brandweer, politie, defensie en de marechaussee doen ook mee. Allemaal met maar één doel: een onvergetelijke dag voor hen die het al moeilijk genoeg hebben door de keiharde confrontatie met kanker.

Autolease doet mee

Wij steunen dit fantastische initiatief. Het is namelijk het minste wat we kunnen doen. Een glimlach, even alles vergeten. Dat is het meer dan waard. We laten enkele van onze mooiste auto’s op het circuit rijden en leveren zelfs vrijwilligers om die op een dag als deze hard nodig zijn.

Steun dit initiatief

Wil jij net als ons een bijdrage leveren aan de circuitdag van Against Cancer? Steun met een financiële bijdrage of meld je aan als vrijwilliger.

>> doneer via team Autolease

Op de hoogte blijven

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.


Terug naar het overzicht

Autolease inclusief: