Klasse G20 - Bestelbus 20 m3

Dagdeel € 93
Dag € 133
Weekend € 213
Week € 798
2e pinksterdag gratis Huur een voertuig tijdens Pinksteren en krijg 2e pinksterdag gratis. Let op: de kosten voor 2e pinksterdag worden achteraf met jullie verrekend. Gebruik actiecode: pinksteractie
  • inclusief BTW
  • verzekering
  • 100 vrije km's per dag (daarna € 0,22 p/km)
Huren
Brandstof Diesel
Aantal personen 3 personen
Afmetingen laadruimte 4,20 x 2,10 x 2,32 (LxBxH)
Transmissie Handgeschakeld

Bakwagen met laadlift huren

Ga je verhuizen of heb je tijdelijk extra laadruimte nodig? Huur dan onze bakwagen met laadlift. Met maar liefst 20 m3 laadruimte heb je zeker weten genoeg ruimte voor al jouw spullen. Zware spullen vervoeren? Dat wordt een stuk makkelijker dankzij de elektrische laadlift. Deze is eenvoudig te bedienen (zie ook de instructievideo). Grote meubels of een zware wasmachine verhuizen was nog nooit zo makkelijk.

Wil je er zeker van zijn dat de spullen die je vervoert ook heelhuids overkomen? Dan kun je ze eenvoudig vastzetten aan de lat-om-lat muur aan de binnenkant van onze bakwagen. Zo voorkom je dat spullen omvallen tijdens een ritje. Wil je extra gemakt tijdens een verhuizing? Kies dan als extra optie voor het verhuispakket. Daarin vind je onder andere spanbanden, verhuisdekens en een gemakkelijk karretje voor het verplaatsen van jouw zware spullen.

Goed om te weten dat je deze bakwagen gewoon mag besturen met je B-rijbewijs.