Bus huren?

busje huren

Of je nu gaat verhuizen of gezellig met vrienden een dagje uit wilt. Voor korte tijd of langere tijd een busje huren. Het kan allemaal. Bij Autolease Twente huur je een busje dat bij jouw wensen past. Van personenbusje tot bakwagen met laadklep. Allemaal gewoon te besturen met je rijbewijs B.

Verhuisbus huren

Als je gaat verhuizen heb je passend vervoer nodig om al je spullen te verhuizen. Een bestelbus voor het kleinere werk. Of juist een bakwagen met laadklep voor de grotere spullen. Het maakt ons niets uit. Wij verhuren ze allemaal. Dus ook voor jouw verhuizing kun je bij Autolease Twente een busje huren.

Personenbus huren

Dagje uit met vrienden of familie? Dan is een personenbus huren ideaal. In onze bus, die plaats heeft voor 9 personen, neem je ze allemaal mee. Ook ideaal voor de wintersport of zomervakantie. Jij bepaalt namelijk zelf hoe lang je een busje huurt.

Veilig en voordelig op weg

Als je een busje huurt bij Autolease Twente ga je altijd veilig op weg. Onze huurauto’s zijn modern en veilig. Bovendien goed verzekerd. En dat allemaal voor een helder en voordelig tarief.

Op zoek naar een ander model?

Vraag ons naar de mogelijkheden!

Autolease inclusief: