Sponsoring

Eurosped TopVolleybal in Twente
Autolease Twente sponsort samen met Autogroep Twente  Eurosped TopVolleybal in Twente met het wagenpark. Gedurende het komend seizoen worden er 11 auto’s ingezet bij Eurosped waar het team gebruik van maakt.

Zowel Autolease Twente als Eurosped TopVolleybal in Twente streven naar het beste resultaat. Door middel van een goede samenwerking, communicatie en teambuilding kan een topprestatie worden bereikt. Deze parallel maakt onze samenwerking op voorhand al een succes!Medisch Spectrum Twente

De slogan van Medisch Spectrum Twente is “Ik wordt altijd warm ontvangen, hoe koud het buiten ook is”, als patiënt wil je graag serieus behandeld worden en niet het gevoel hebben een nummer te zijn. Uiteraard speelde dit ook een belangrijke  rol toen MST op haar beurt een partner zocht om haar te ontzorgen aangaande het wagenpark. Autolease Twente heeft een groot deel van het wagenpark bij MST mogen leveren, dit vervuld ons met trots!

Betrouwbaarheid, persoonlijke aandacht en een marktconforme prijs waren doorslaggevend om een samenwerking  aan te gaan voor een langere periode. Toen MST vervolgens vroeg of we medesponsor wilde worden voor een project waarbij de dames van de “kraamzorg” voorzien moesten worden van een kleine auto waarmee ze de Enschedese woonwijken in konden hebben we direct toegestemd!

“Flexibiliteit en mobiliteit ten top”